Formació pràctica
 
Nou Renault Clio i Peugeot 207

Disposem de vehicles equipats amb les últimes tecnologies en seguretat (ABS i ESP), en conducció eficient (stop start o avisador de canvi de marxa en el moment òptim) i en comoditat (aire acondicionat, GPS, mans lliures, música, etc.)
A més d’un correcte coneixement del vehicle i de les normes de circulació, el nostre objectiu se centra en formar els nostres alumnes no solsament en aprovar l’examen, si no en tècniques que millorin la seva seguretat , habilitat i manteniment del seu vehicle.

Les classes pràctiques que oferim tenen un enfocament a la conducció responsable, incidint en la seguretat com a valor indispensable.

 
Tècniques a la carretera

Traçada, frenada en descens, reducció de marxes en descens, adaptació a les circumstancies climatològiques que ens trobem a la carretera, segons dia i hora (nit, boira, gel, pluja, obres, etc.), avançaments, en especial ciclistes i tractors típics en la nostra zona.

Cal tenir en compte que al estar ubicada l’escola a Móra d’Ebre, ens veiem obligats a desplaçar-nos al centre d’exàmens, al que significa fer carretera. Cosa que incrementa fer alguna classe més, però per tots aquells que busquin aprendre a conduir amb seguretat son recomanables i necessàries.

Tècniques de conducció econòmica

Reduïnt el consum de carburant i, per tant, reduint també les emissions de gasos contaminants.

Tècnicques de conducció preventiva

Incidint en la necessitat d’anticipació amb l’objectiu de reduir la possibilitat d’accidents.

Tècniques d'exàmen

Tècniques encaminades a resoldre l’examen amb mes rapidesa.